Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Itálie - o Itálii víme vše

Na této stránce naleznete články a cestopisy k lokalitě „Itálie“. Informace o lokalitě, rady a tipy na cesty, fotografie a další zajímavosti k lokalitě najdete zde: Itálie.

Nové trendy lodních plaveb s MSC Cruises

Nové trendy lodních plaveb s MSC Cruises

V květnu 2014 MSC Cruises podepsala kontrakt na konstrukci dvou nových výletních lodí. Tyto lodě se přiřadí k flotile dvanácti stávajících. Nový prototyp ponese jméno „Seaside“, půjde o historicky největší výletní lodě vybudované firmou Fincantieri sídlící v Terstu. Bude se jednat o zcela novou generaci lodí, postavených s využitím nejmodernějších technologií.

celý článek

 

Termální dovolená na ostrově Ischia

Termální dovolená na ostrově Ischia

Chtěli byste strávit dovolenou na jednom z nejkrásnějších ostrovů Středomoří? Pak vyrazte na vulkanický ostrov Ischia, který leží nedaleko italské pevniny a je jako stvořený pro bezstarostnou odpočinkovou dovolenou. Nabízí jedinečnou kombinaci moře, termálních pramenů, nedotčené přírody i živoucích městeček. Dovolená na Ischii je dovolená na ostrově snů!

celý článek

 

Pestrá nabídka poznávacích zájezdů do Itálie

Pestrá nabídka poznávacích zájezdů do Itálie

Už jste přemýšleli, kam se letos vydáte na dovolenou? Milujete cestování a poznávání zajímavých míst? Pak se vydejte na poznávací zájezd do Itálie, protože zde můžete objevovat opravdu krásná místa, která ve vašich vzpomínkách zůstanou velmi dlouho. Poznejte Itálii, zemi plnou slunce, přátelské atmosféry, zemi dobrého vína a jídla.

celý článek

 

Řím - pobyty pod vlivem věčného města

Řím - pobyty pod vlivem věčného města

Nejlepší zmrzlina, káva i pizza na světě. Sluncem prohřáté ulice plné usměvavých lidí, přísný dohled křesťanských náboženských pohlavárů a babky posedávající na zápražích. Líně tekoucí řeka, honosné vily, omšelé paláce a antické rozvaliny. To vše je Řím - „věčné město“, italská metropole, kdysi střed civilizovaného světa.

celý článek

 

Plavební společnost MSC Cruises - hvězdné předávání cen nejlepším tour operátorům

Plavební společnost MSC Cruises - hvězdné předávání cen nejlepším tour operátorům

25. února 2014 se konala opravdu výjimečná akce, kdy MSC Cruises pozvala své nejlepší tour operátory na mimořádnou plavbu, jejíž součástí bylo předávání cen nejlepších tour operátorů MSC Cruises. Akce se účastnili prodejci plavební společnosti z celého světa, mezi nimi i česká CK Riviera Tour.

celý článek

 

Lyžování v Itálii není jen o Livignu

Lyžování v Itálii není jen o Livignu

Jestli pořád nevíte kam vyrazit na lyže, poradíme vám. Zkusili jsme pro vás ta nejzajímavější lyžařská střediska v Itálii. Chcete ověřenou klasiku, něco noblesnějšího nebo místo tlačenice u vleku raději dotek pravé italské kultury? Nechte se provést společností Bluesport.cz, rodinnou cestovní kanceláří, která vše zkouší nejdříve na svých vlastních lyžích.

celý článek

 

Severní Itálie - možnosti skvělého lyžování

Severní Itálie - možnosti skvělého lyžování

Od “velkého sametového třesku" běží čtyřiadvacátý rok a podle statistik Češi nadále jezdí za poznáním a odpočinkem do zahraničí. Ani finanční krize nemusí být nepřekonatelnou překážkou, protože existují způsoby, jak cestovat i s méně naditou peněženkou. Zastavme se podrobněji například u pestrých lyžařských areálů v Itálii.

celý článek

 

Startuje nová sezóna poznávacích plaveb MSC Cruises 2014

Startuje nová sezóna poznávacích plaveb MSC Cruises 2014

Prázdniny sice skončily, ale pro CK Riviera Tour začínají dvě nové akce. Tou první je maraton podzimních plaveb za příznivé ceny, kde si naši klienti užívají teplého a příjemného počasí ve Středomoří. Naše podzimní část startuje od září na lodi MSC Sinfonia, následují plavby na dalších lodích MSC Magnifica, Lirica, Armonia, Poesia, Fantasia a Splendida.

celý článek

 

Autem na dovolenou v roce 2013

Autem na dovolenou v roce 2013

Více než 2 miliony Čechů letos vyrazí na dovolenou do zahraničí vlastním autem. K oblíbeným destinacím, kam se jezdí po vlastní ose, patří Itálie, Chorvatsko nebo Bulharsko.

celý článek

 

Lido di Jesolo - osvědčené pobyty v “italském Miami“

Lido di Jesolo - osvědčené pobyty v “italském Miami“

Na severovýchodě Itálie, v regionu Veneto (Benátsko), leží turistický ráj. Lido di Jesolo si za dobu své existence vydobylo své místo na slunci kvalitními službami, širokou nabídkou ubytování, šarmem místních obyvatel i možností dovolené kombinující plážové aktivity s výlety za poznáním. Čistá pláž a romantika v městských uličkách, letovisko má pro každého něco.

celý článek

 

Umbrie, zelené srdce Itálie

Umbrie, zelené srdce Itálie

Kopečky se táhnou do dáli, nepřirozená zeleň střídaná občasným kamenným domkem se rozkládá, kam až oko dohlédne. Maková pole, zlatavé hlavy slunečnic a obilné klasy se vilně vlní ve větru. Cypřiše se pyšně tyčí na obzoru. Při nádechu cítím dřevo, olivy a nezvyklou svěžest. Umbrie mě vítá.

celý článek

 

Caorle - oblíbené pobyty u severoitalského Jadranu

Caorle - oblíbené pobyty u severoitalského Jadranu

Několikakilometrové písečné pláže, čisté teplé moře, nádherné historické památky, skvělé možnosti nakupování, zábavy i sportu - to vše a ještě mnohem více nabízí starobylé italské městečko Caorle ležící na severním pobřeží Jaderského moře. Užijete si zde pohodovou dovolenou se vším všudy, na kterou budete dlouho s radostí vzpomínat.

celý článek

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 
 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Itálie.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Itálii. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete i detailního průvodce Římem a dalšími městy, informace o lyžařských letoviskách a o lyžování v Itálii. Nechybí ani recenze a popis oblíbených přímořských letovisek. Součástí jsou také zájezdy do Itálie - Poznávací zájezdy, pobytové zájezdy u moře i lyžařské zájezdy. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Itálii 2013.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA