Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Itálie - o Itálii víme vše

Na této stránce naleznete články a cestopisy k lokalitě „Itálie“. Informace o lokalitě, rady a tipy na cesty, fotografie a další zajímavosti k lokalitě najdete zde: Itálie.

Nové luxusní výletní lodě MSC Cruises s CK Riviera Tour

Nové luxusní výletní lodě MSC Cruises s CK Riviera Tour

Přestože je tomu několik let, pamatuji tuto událost, jako by se udála dnes. Seděli jsme v kanceláři a připravovali zcela nový projekt cestování, který v tu dobu byl v České republice doslova v plenkách - námořní plavby. Znali jsme výletní lodě, jejich pohostinnost, perfektní služby a skvělý servis. Věděli jsme, že poskytneme našim klientům nový druh cestování s vysoce kvalitními službami. A tak se také stalo…

celý článek

 

Medicejská kaple ve Florencii - Cappelle Medicee

Medicejská kaple ve Florencii - Cappelle Medicee

Italská Florencie je městem ukrývajícím spoustu renesančních pokladů. Mezi ně patří také Medicejské kaple – mauzoleum rodu Medicejů, které pro své mecenáše vytvořil Michelangelo Buonarroti v zadní části kostela San Lorenzo. Rozsáhlý komplex s hrobkami rodiny Medici je považován za vrcholné dílo tohoto umělce.

celý článek

 

Trentino a Dolomity hrdě konkurují Švýcarsku nebo Rakousku

Trentino a Dolomity hrdě konkurují Švýcarsku nebo Rakousku

Italská provincie Trentino patří mezi celosvětově známé turistické destinace. Poděkovat za to může především překrásným dolomitovým štítům a hluboko zakořeněným tradicím.

celý článek

 

Sappada – (pre)destinace pro lyžaře jako stvořená

Sappada – (pre)destinace pro lyžaře jako stvořená

Oslava nového roku v malebné, zasněžené horské krajině je vlastně takovým evergreenem. Od nepaměti se silvestr jezdil slavit do hor. Ovšem kapacita českých „kopečků“ bývá naplněna pomalu od května. Naštěstí nový rok začíná všude stejně, i v italském středisku Sappada.

celý článek

 

Dolomity Superski - super lyžování

Dolomity Superski - super lyžování

Toužíte po nezapomenutelných lyžařských zážitcích? Chcete prožít dokonalou zimní dovolenou uprostřed nedotčené přírody? Vyrazte s CK Fede do severoitalské provincie Trentino, která je právem označována za skutečný ráj zimních sportů. Nachází se zde totiž rozlehlá lyžařská oblast Dolomity Superski, která potěší jak začínající, tak i náročné lyžaře.

celý článek

 

Nejlepší podzimní dovolená? Na Sicílii a Sardinii

Nejlepší podzimní dovolená? Na Sicílii a Sardinii

Ze sychravého podzimu se Češi rádi přesouvají do slunných oblastí. Je hodně destinací, které svým charakteristickým prostředím turisty nepřekvapí. Mezi ně však nepatří Itálie, která je úplně jiná na severu, na jihu i jednotlivých ostrovech. Z italských ostrovů jsou nejpoutavější Sardinie a Sicílie.

celý článek

 

Termální ostrov Ischia

Termální ostrov Ischia

V Neapolském zálivu, asi 30km od Neapole se nachází ostrov, který vyniká nejenom přírodními krásami, ale hlavně výskytem termálních pramenů. Vydali jsme se tam autobusem s CK OSVĚTA a poznávací zájezd si zpestřili zastávkami ve Florencii, Neapoli a v Římě.

celý článek

 

Amalfi - kouzelné městečko na jihu Itálie

Amalfi - kouzelné městečko na jihu Itálie

Pokud patříte k těm, kdo mají dovolenou ještě před sebou, ale stále nejste rozhodnutí, kam se vypravíte, máme pro vás tip. Co takhle jižní Itálie a její kouzelné městečko Amalfi? Toto mimořádně atraktivní letovisko nabízí čisté moře a pláže, romantické pobřežní útesy i hory, četné historické památky, levné ubytování a pohodovou přímořskou atmosféru.

celý článek

 

Zájezdy pro seniory - letecky skoro zadarmo

Zájezdy pro seniory - letecky skoro zadarmo

Už je to zase tady. Akce 55+ je opět v prodeji. Jedná se o zájezdy pro seniory - osoby starší 55 let, přičemž ve dvoulůžkovém pokoji musí být alespoň jedna osoba starší 55 let. V nabídce je španělská Andalusie, Mallorca, Kypr, Turecko, Ischia a přibudou i další.

celý článek

 

San Benedetto del Tronto - dovolená v centru italské Palmové riviéry

San Benedetto del Tronto - dovolená v centru italské Palmové riviéry

Palmová riviéra, jedna z nejoblíbenějších destinací v celé Itálii, leží na pobřeží Jaderského moře. Nachází se ve střední Itálii v kraji Marche a tvoří ji např. letoviska Grottammare a San Benedetto del Tronto, které je jejím hlavním centrem. Letní pobyty na Palmové riviéře nabízí CK APC.

celý článek

 

Benátky - palác Ca´d ´Oro

Benátky - palác Ca´d ´Oro

Ca´d ´Oro neboli česky Zlatý dům je jedním z nejobdivovanějších paláců u kanálu Canal Grande v italských Benátkách. Svůj název získal podle převážně zlatého obložení, které kdysi zdobilo jeho nádhernou fasádu.

celý článek

 

Jižní Itálie - tyrkysové moře a skvostné památky

Jižní Itálie - tyrkysové moře a skvostné památky

Jižní Itálie - tato dvě slova jsou synonymem pro průzračně čisté moře, zlatavé pláže a stálé slunečné počasí. Při pobytu v italské Kalábrii, Apulii nebo na ostrově Sicílie si můžete užívat báječnou rekreaci vyplněnou sladkým nicneděláním, nebo se vydat za poznáním historických městeček i mnoha světoznámých míst, o která zde rozhodně není nouze.

celý článek

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 
 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Itálie.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Itálii. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete i detailního průvodce Římem a dalšími městy, informace o lyžařských letoviskách a o lyžování v Itálii. Nechybí ani recenze a popis oblíbených přímořských letovisek. Součástí jsou také zájezdy do Itálie - Poznávací zájezdy, pobytové zájezdy u moře i lyžařské zájezdy. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Itálii 2013.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA