Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Bibione s CK EKOZ s.r.o.

Severoitalské městečko Bibione připomíná ostrov, neboť je obklopeno vodou v podstatě z každé strany. Západně hraničí s ústím řeky Tagliamento, jižně s Jaderským mořem, východně s komunikační bránou vnitřního údolního systému nazývaného Porto Baseleghe a severovýchodně s kanálem Lugugnana, který ohraničuje údolí Vallesina a Valgrande.

Pláž, která patří mezi nejrozsáhlejší v Itálii (celková délka pobřeží 10,4 km), spolu s  lagunami, lesy a borovými háji, kde nacházejí svá útočiště různí živočichové a vegetace charakteristická pro písečné oblasti, představuje vzácný jev.

Aby se tyto jedinečné vlastnosti uchovaly, od roku 2002 se oblast Bibione vyznačuje značkou EMAS, což je certifikát mezinárodního systému pro správu a ochranu přírodního prostředí. Pro turistu, který vyhledává přírodní prostředí chráněné od problémů a škod způsobených městským životem, tak označení EMAS znamená větší bezpečnost a jistotu. Od roku 1996 je Bibione také důležitým lázeňským střediskem s termálním venkovním a krytým bazénem, které jsou otevřeny každý den kromě úterý. Naleznete tady vše pro strávení opravdu ideální dovolené v jakémkoli ročním období.

Moře u Bibione, mimořádně průzračné a s lehkým spádem, je ideální pro děti a rodiny. Teplota vody je střední a vybízí k dlouhému a příjemnému koupání. Na pláži jsou k dispozici veškeré služby. Plážový servis - slunečník, jedno lehátko a jedno křeslo - mají naši klienti zdarma. Dále jsou k dispozici sprchy, toalety, první pomoc, animační programy, sportoviště pro fotbal, odbíjenou, basketbal a různé plážové hry. Na pláži jsou v provozu také střediska vodních sportů – šlapací kola, parašitismus, windsurfing, jachting, kanoe, plachetnice …. Společnost Bibione Spiaggia Srl ručí za důkladně prováděnou údržbu a čistotu pláže. Přes velký počet návštevníků, zde každý může najít své klidné místo.

Pro naše klienty, kteří se ubytují ve villaggiích nad 500m od pláže, je připraven zdarma plážový bus, který jezdí každých 30 minut od 8.00 do 19.00.

Společnost Bibione Spiaggia Srl vĕnuje jednu soukromou oblast pláže pro psy a jejich majitele. Sektor nazvaný Pláž Pluto se nachází hned za posledním sektorem volné pláže č. 1.  Klient dostane k dispozici plážový servis, vodítko, sáček na trus a misku na vodu pro vašeho miláčka. Váš pes se může koupat v moři v okruhu tohoto sektoru. Naši klienti platí na této pláži pouze doplatek ve výši cca 13,- EUR/týden. Podmínky pro cestování se psy do Itálie vám na požádání zašleme.

Pro volný čas nabízí Bibione svým návštěvníkům nespočetnou sérii sportovních zařízení a iniciativ: tenisové kurty, bazény, petanque, golf, minigolf, pronájem lodí. Pláž, borový háj a údolí Bibione můžete obdivovat během jízdy na koních a projížďkách na vytyčených trasách pro horská kola. Mezi městy Bibione a Caorle je cyklistická stezka dlouhá 58 km. Díky ní je možné seznámit se a obdivovat pozoruhodné prostředí od samého ústí řeky Tagliamento přes bažinaté oblasti Valgrande a Valtessina až do lagun města Caorle.

V Bibione se nikdy nenudíte a i noční život je plný příjemné zábavy. Diskotéky, restaurace s živou hudbou, vinárny, cukrárny, pivnice a zábavní programy dĕlají z Bibione středisko rozptýlení a zábavy.

Pozveme vás na „Špagety party ... zábavu jedné letní noci“. Pro všechny naše klienty je vstup zdarma. Slavnost se koná v krásném zeleném prostředí s živou hudbou, tancem, špagetami, vínem a nealkoholickými nápoji. Pro děti animační programy, soutěže, promítání filmů, dětské hřiště. Slavnost se koná od půlky kvĕtna do půlky září, vždy v úterý nebo ve středu.

V týdnu od 4.9. do 11.9.2010 zveme naše klienty na oslavu vína - tzv. Septemberfest. Dva večery (středa a čtvrtek) plné hudby, tance a vína od 19.00 do 24.00. Tento týden se nekoná Špagety party.

Při příjezdu od nás dostanete vstupenku na Špagety party a bonusovou kartu - Europa Card - na tuto kartu vám budou poskytnuty slevy ve vybraných restauracích, prodejnách, termálním bazénu, apod. Seznam všech míst, kde slevová karta platí, je uveden v brožuře, která je součástí slevové karty. Dále dostanete poukaz na plážový servis, slevové kupóny do lunaparku, do dětského parku Rio Blue, na

výstavu Reptilia live expo a do ZOO v Lignanu. Výlety - plavby lodí napříč Vénetskou lagunou, pohodlná projížďka busem do Benátek, Terstu, Caorle, Padovy, Verony. Za asistence našeho průvodce budete moci obdivovat památky této oblasti. Bližší nabídku výletů najdete na našich www.ck-ekoz.cz.

Cestovní kancelář EKOZ s.r.o. ve spolupráci se společností Superadria Bibione Srl vám nabízí v Bibione 150 kapacit s téměř 400 typy ubytování.

U vybraných kapacit můžete využít květnové a červnové slevy ve výši 10%, které platí do 31.3.2010 nebo do vyprodání. Od 5.6.2010 do 27.9.2010 jsou v Bibione přítomni zástupci naši cestovní kanceláře.

S celou naší nabídkou a dalšími informacemi se můžete podrobně seznámit na adrese www.ck-ekoz.cz.

- PR článek -

Cestovní kancelář EKOZ s.r.o.
220 513 683, 603 879 560
italie@ck-ekoz.cz
www.ck-ekoz.cz

Článek byl zobrazen 8 516 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Itálie.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Itálii. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete i detailního průvodce Římem a dalšími městy, informace o lyžařských letoviskách a o lyžování v Itálii. Nechybí ani recenze a popis oblíbených přímořských letovisek. Součástí jsou také zájezdy do Itálie - Poznávací zájezdy, pobytové zájezdy u moře i lyžařské zájezdy. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Itálii 2013.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA