Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Chorvatsko a Itálie - Last Minute s CK ADRIALAND

Letošní letní sezóna očekává vycestování až čtyř milionů Čechů do zahraničí za svou vysněnou dovolenou. První místa ve výběru destinací mají jasně Chorvatsko a Itálie, které ve svém stínu dvou nejoblíbenějších stálicí mají pro letošek už vzdálenější exotiku.

Pokud jste se ještě nerozhodli pro výběr své ideální dovolené pro letošní léto, pak právě Chorvatsko či Itálie jsou země, kde vaše léto nabere ten správný nádech pohody a odpočinku s dávkou dobrodružství a okouzlením krásou Jadranu v náruči chorvatského pobřeží a jeho ostrovů. Nebo se nechte očarovat barvami Itálie, kde vás uchvátí průzračně modré Jaderské moře ideální k potápění, výtečná italská kuchyně či ještě barvitější zábavné festivaly.


Foto: Baška Voda

CK ADRIALAND připravila speciální nabídku právě pro tyto dvě země. Každý den připravujeme aktuální nabídku Last Minute s výběrem té nejlepší dovolené v apartmánech, hotelech, vilách a kempech, na nejkrásnějších plážích Jadranu. Mezi hlavní výhody patří skutečnost, že zde na jednom místě naleznete nejširší nabídku Last Minute dovolené v nejlepším poměru kvality a ceny s přehledným rozdělením do samostatných sekcí:
Last Minute Chorvatsko
Last Minute Itálie


Foto: Scalea

TOP letoviska CK - CHORVATSKO:
Biograd na Moru, Pag, Vodice, Baška Voda, Makarska, Drvenik    

TOP letoviska CK - ITÁLIE:
Caorle, Riccione, Lignano Sabbiadoro, Martinsicuro, Rimini, Palinuro, Cattolica, Solivi Marina, Scalea

CK ADRIALAND vám přináší ucelenou nabídku ubytování v Chorvatsku a v Itálii, které je cenově nejvýhodnější a zároveň se drží určitého standardu. Věříme, že si zde vyberete dovolenou podle Vašich představ.
Ubytování Chorvatsko
Ubytování Itálie


Foto: Drvenik

CK ADRIALAND Vám přináší ucelenou nabídku ubytování v kempech v Chorvatsku a v Itálii, s výběrem těch nejvýhodnějších kapacit v nejoblíbenějších oblastech a letoviscích, v nejlepším poměru kvality a ceny. V kempech můžete strávit Vaši dovolenou v příjemném prostředí, v překrásné přírodě a přímo na pláži, s možností využití autobusové dopravy s odjezdy z celé ČR.
Kempy Chorvatsko
Kempy Itálie


Foto: Řím

CK ADRIALAND připravuje další zvýhodněné nabídky po celou sezónu, které můžete průběžně sledovat na našich internetových stránkách. Vaše letošní dovolená s námi bude velmi uvolňující a přinese vám svěží energii.

- PR článek -

CK ADRIALAND
Údolní 11
602 00  Brno
Tel: 542 321 322

info@adrialand.com
www.adrialand.com

Článek byl zobrazen 14 933 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Itálie.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Itálii. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete i detailního průvodce Římem a dalšími městy, informace o lyžařských letoviskách a o lyžování v Itálii. Nechybí ani recenze a popis oblíbených přímořských letovisek. Součástí jsou také zájezdy do Itálie - Poznávací zájezdy, pobytové zájezdy u moře i lyžařské zájezdy. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Itálii 2013.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA