Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK Ikária

CK Ikária

Tylova 242
393 01 Pelhřimov
Telefon: 565 326 167
Web: http://www.ck-ikaria.cz
Email: ikaria@ck-ikaria.cz

 

Pobytové zájezdy do Chorvatska, Itálie, Maďarska (termální lázně) a na Slovensko. Nabídka tuzemských dovolených.

LÉTO

Chorvatsko - můžete si vybrat apartmán, vilu či hotel v mnoha letoviscích chorvatského Jadranu - Istrie, Kvarner i Dalmácie. Velkou předností je, že se nemusíte držet termínu sobota-sobota, ale můžete si vybrat jakýkoliv den nástupu na dovolenou i počet dní, které strávíte u moře. Najdete zde ubytování nejen v rušném i klidném prostředí, ale hlavně ve všech cenových kategoriích.

Itálie - turistická letoviska lákají svou neuvěřitelnou atmosférou, kavárnami, pizzériemi a písečnými plážemi. V turistickém letovisku Silvi Marina splní požadavky všech svých hostů, navíc se můžete zúčastnit mnoha výletů, např. do Říma nebo Neapole. Kemp na Gargánu je ideální nejen pro ty, kteří přes den chtějí užívat sluníčka, ale hlavně pro rodiny s dětmi. Kemp má vynikající zázemí pro děti, takže se nenudí ani děti, ale ani rodiče. Přitom pláže nejsou plné a když Vás to nebude bavit na kempové pláži, odejdete dále a budete sami.

Maďarsko - termální prameny a lázně patří svým vybavením a počtem bazénů mezi nejlepší. Oblíbené jsou víkendové pobyty na 3-4 dny autobusem. Na jaře a na podzim si tak můžete načerpat energii. V nabídce najdete hotely od tří hvězdiček, ale posledním hitem je momentálně nejkrásnější a nejluxusnější hotel v Maďarsku, hotel Spirit, který se svými 22 bazény, ubytováním a službami splní všechna přání svých hostů.

Slovensko - láká nejen Slunečními jezery, ale i svými termálními lázněmi a vysokohorskou turistikou. 

Česko - nabízíme již tradičně osvědčené penziony a hotely: Pálava, Orlík, Lipno, Králický Sněžník, Bílé Karpaty, Beskydy, Jizerské hory, Český ráj, Luhačovice, Poděbrady a další.

Pro školy a školky nabízíme lyžařské pobyty, jednodenní a vícedenní výlety a zájezdy k moři do Itálie, Chorvatska, Černé Hory a Řecka. Zajišťujeme zájezdy jak poznávací, tak pobytové pro skupiny.

ZIMA

Vybrat si můžete z mnoha hotelů a penzionů u nás (Krkonoše, Šumava, Králický Sněžník, Jizerské hory), tak na Slovensku (Vysoké a Nízké Tatry). Lyžařská střediska jsou jak pro nenáročné, tak pro náročné lyžaře. Pro školy a školky nabízíme lyžařské pobyty, jednodenní a vícedenní výlety.

Každý si může vybrat zda chce prožít dovolenou u moře, na horách, v termálech či u rybníka. Věříme, že i Vy si z naší nabídky vyberete místo, kde byste chtěli strávit svou dovolenou. Nabízíme taky pobyty a zájezdy dalších CK jako autorizovaní prodejci. 
 
CK Ikária má pojištění proti úpadku u UNIQA pojišťovny Praha.

ČLÁNKY CK:
Maďarsko - pobyty v termálech a lázních
Silvi Marina a další italská letoviska

Další kontakty

Telefon 2: 565 322 133

 

 

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.