Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Rezidence Baia Verde ***

POLOHA
Rezidence Baia Verde (Zelená zátoka) se nachází ve stejnojmenném turistickém rezidenčním letovisku situovaném podél 1,5 km dlouhé bílé písečné pláže Baia Verde, na pobřeží Jónského moře. V letovisku se nacházejí všechny služby a vybavení pro strávení příjemné dovolené: bary, restaurace, pizzerie, supermarket, obchody. Milovníci shoppingu a nočního života si na své přijdou v centru nedalekého malebného městečka Gallipoli (cca 1,5 km).

PLÁŽ
200 – 500 m, dlouhá písečná zátoka se světlým jemným pískem.
300 – 650 m, soukromá pláž s plážovým servisem zdarma.

SLUŽBY A VYBAVENÍ
Recepce, soukromá denně udržovaná vybavená pláž s barem, animační programy

UBYTOVÁNÍ
Apartmány se nacházejí v jednopatrových řadových vilkách nebo malých dvoupatrových rezidencích. Všechny jsou vkusně a funkčně zařízeny, mají vybavený kuchyňský kout (kk) v obývací místnosti nebo kuchyňku, vlastní sociální zařízení a vlastní uzavřené parkoviště. Disponují balkónem, terasou nebo předzahrádku se zahradním nábytkem.

TYPOLOGIE UBYTOVÁNÍ
Bilo 4 osoby: obývací pokoj s kk a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, 1 ložnice s manželskou postelí.
Trilo 6/7 osob: obývací pokoj s kk a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, 1 ložnice s manželskou postelí, 1 pokojík se dvěma samostatnými lůžky nebo palandou (možnost přistýlky).

STRAVOVÁNÍ
Vlastní nebo lze za výhodné ceny zajistit obědy/večeře v restauraci.

 
 
 
Vložení fotografie
 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.