Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Rekreační středisko Blue Marine***

POLOHA
Středisko se rozprostírá v uzavřené dobře udržované subtropické zahradě, přímo u dlouhé písečné pláže. Nachází se v klidné části letoviska Lido del Sole, necelých 5 km od historického městečka Rodi Garganico.

PLÁŽ
přímo u střediska, dlouhá písečná pláž s plážovým servisem zdarma (viz základní informace)

SLUŽBY A VYBAVENÍ
bazén pro dospělé a děti s velkou terasou a překrásným výhledem na moře vybavenou slunečníky, lehátky, barem a pizzerií (otevřeno do 09/09), restaurace, dobře vybavené a moderní relaxační centrum, amfiteátr pro denní i večerní animační programy, diskotéka, market, ping-pong, kuželky, tenisový kurt, hřiště na fotbal, vybavená soukromá pláž s plážovým volejbalem, uzavřené parkoviště v areálu

KLUBOVÁ KARTA
vstup do bazénu, animační programy (do 08/09), vstup do sportovního centra, disko, mini klub od 5 let

UBYTOVÁNÍ
Všechny moderně a vkusně zařízené apartmány s prostornou terasou a vlastním vchodem se nacházejí v jednopatrových řadových vilách uprostřed zeleně.

TYPOLOGIE UBYTOVÁNÍ
Všechny apartmány disponují vybaveným kuchyňským koutem (kk) v obývací místnosti/pokoji, vlastním sociálním zařízením, telefonem, TV, ventilátorem, zastíněnou terasou se zahradním nábytkem (klimatizace na vyžádání).
Mono 2 osoby (16 m2): 1 obývací místnost s kk a dvěmi fixními oddělenými lůžky
Bilo 3 osoby (24 m2): obývací pokoj s kk a jedním lůžkem, 1 ložnice s manželskou postelí
Trilo 6 osob (40 m2): obývací pokoj s kk a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, 1 ložnice s manželskou postelí, 1 pokojík s palandou

STRAVOVÁNÍ
vlastní

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Rekreační středisko Blue Marine***

Průměrné hodnocení je: 5.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

naprosto super

nemá avatar
5 hvězdiček
Simonek
01 15:47:20.prosince 2009

Ubytování super, klid, svoboda. Určitě bych se tam vrátila, tam to žije, je tam vždycky kam jít si sednout. Ale na výlety je to spíš dál, takže doporučuju mladým, co se chcou bavit. celá recenze

 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.