Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotelový komplex D’amato ****

POLOHA
Moderní nově zrekonstruovaný hotel se nachází v uzavřené subtropické zahradě mezi olivovníky a piniemi v klidné části na úpatí historického městečka Peschici cca 1 km od jeho centra.

PLÁŽ
150 m, dlouhá písečná pláž se zlatavým pískem s možností pronájmu slunečníků a lehátek

SLUŽBY A VYBAVENÍ
Hala s recepcí, velký bazén s whirpoolem se slunečníky a lehátky, klimatizovaná restaurace, 2 bary (večer živá hudba), společenská místnost s TV, dětské hřiště, malá venkovní posilovna, tenisový kurt, volejbalové hřiště, hřiště na mini fotbal, ping-pong, horská kola, beauty centrum (turecká sauna, masáže, sauna), parkoviště, garáže, večerní doprava do centra Peschici.

UBYTOVÁNÍ
Všechny klimatizované dvoulůžkové hotelové pokoje (některé s možností 1 – 2 přistýlek) jsou velmi pěkně a vkusně zařízené. Disponují úplně novým sociálním zařízením se sprchou a fénem, telefonem s přímou volbou, TV-SAT, minibarem (bez nápojů), trezorem a terasou se zahradním nábytkem (většina má boční výhled na moře)

STRAVOVÁNÍ
Snídaně, polopenze či plná penze. 

 
 
 
Vložení fotografie
 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.