Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotelový a rezidenční Resort Messapia ****

POLOHA
Tento moderní a elegantní velmi dobře vybavený uzavřený resort se rozkládá v dobře udržované subtropické zahradě na svahu s panoramatickým výhledem na moře a romantické městečko Santa Maria di Leuca od jehož centra je vzdálen necelý 1 km. Pobřeží je zde tvořeno divokými skalními útesy, ale přímo v centru městečka se nachází menší písečná pláž. Středisko uspokojí požadavky i toho nejnáročnějšího klienta, se zájmem o potápění, vodní sporty a romantiku.

PLÁŽ
1 km, malá písečná zátoka sousedící s nízkou plochou skálou na níž byla vytvořena soukromá vybavená pláž – Lido Giulia s plážovým servisem za příplatek (fakultativní). Je tvořena pohodlnými dřevěnými terasami se schůdky do moře a je na ni zajištěna zdarma pravidelná kyvadlová doprava.
Na nejhezčí písečné pláže Salenta (cca 5 km) je zajištěna kyvadlová doprava za poplatek.

SLUŽBY A VYBAVENÍ
Hala s recepcí a barem, dětské brouzdaliště a bazén s barem, slunečníky a lehátky, 2 restaurace (z toho jedna na střešní panoramatické terase – roof garden), uzavřené parkoviště, amfiteátr pro animační programy, dětský koutek, soukromá pláž se snack-barem.

UBYTOVÁNÍ
Všechny vkusně a komfortně zařízené apartmány se nacházejí v přízemních a jednopatrových řadových vilkách. Všechny mají vybavený kuchyňský kout (kk) v obývací místnosti/pokoji, vlastní sociální zařízení, klimatizaci, trezor, TV, telefon, terasu nebo předzahrádku se zahradním nábytkem.

TYPOLOGIE UBYTOVÁNÍ
Mono 2/3 osoby (28 m2): 1 obývací místnost s kk a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou a jedním lůžkem.
Bilo 3/4 osoby (40 m2) v 1. patře s terasou: obývací pokoj s kk a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou,
1 pokoj s manželskou postelí.
Bilo 5 osob (55 m2) v přízemí s předzahrádkou: obývací pokoj s kk, jedno a dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, 1 ložnice s manželskou postelí.
Trilo 4/6 osob (75 m2) v přízemí s předzahrádkou: obývací pokoj s kk a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, 1 ložnice s manželskou postelí a 1 pokoj se dvěma samostatnými lůžky.

STRAVOVÁNÍ
Vlastní nebo lze zajistit za výhodné ceny obědy/večeře v restauraci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
Vložení fotografie
 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.