Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Rekreační středisko Torre Rinalda****

Poloha
Moderní, velmi dobře vybavené a uzavřené rekreační středisko se rozprostírá uprostřed středomořské zeleně přímo podél dlouhé písečné pláže. Nachází se ve stejnojmenném letovisku Torre Rinalda, 20 km na sever od historického městečka Otranto a nedaleko hlavního města provincie Lecce, které je snadno dosažitelné městskou hromadnou dopravou.

Pláž
Přímo u střediska dlouhá písečná pláž, kde vždy najdete své soukromí a můžete využít plážový servis.

Služby a vybavení
recepce, bazén a dětské brouzdaliště se slunečníky a lehátky, restaurace, snack-bar, 2 bary, základní obchody, beauty centrum, tenisové kurty, volejbalové, basketbalové a fotbalové, hřiště, amfiteátr pro večerní animační programy, uzavřené parkoviště, denně udržovaná soukromá pláž s barem a hřištěm na plážový volejbal

Ubytování - Apartmány
Všechny luxusně a moderně zařízené klimatizované apartmány se nacházejí v malých bodových přízemních vilkách. Disponují vybaveným kuchyňským koutem (kk) v obývací místnosti/pokoji, vlastním sociálním zařízením, telefonem a TV. Mají předzahrádku se zastíněnou verandou a zahradním nábytkem, parkovací místo v areálu.

Mono 2/4 osoby (cca 25 m2): 1 obývací místnost s kk, manželskou postelí a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou nebo palandou.

Bilo 2/4 osoby (cca 25/27 m2): obývací pokoj s kk a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou,1 ložnice s manželskou postelí.

Bilo 5 osob (cca 44 m2): obývací pokoj s kk, rozkládací pohovkou a palandou, 1 ložnice s manželskou postelí.

Stravování
Vlastní nebo lze zajistit za výhodné ceny obědy/večeře v restauraci.

Moderní, velmi dobře vybavený a uzavřený kemp Torre Rinalda se rozprostírá uprostřed středomořské zeleně přímo podél dlouhé písečné pláže. Nachází se ve stejnojmenném letovisku Torre Rinalda, 20 km na sever od historického městečka Otranto a nedaleko hlavního města provincie Lecce, které je snadno dosažitelné městskou hromadnou dopravou.

Ubytování - Kemp
Všechny montované chatky (chalety) s předzahrádkou jsou umístěné v zeleni.

Chalet L 4 osoby (cca 11 m2 – dřevěná chatka): 1 místnost s manželskou postelí a palandou, krytá veranda s kuchyňským koutem, vlastní venkovní sociální zařízení.

Chalet B 4 osoby (cca 15 m2): obývací místnost se 2 samostatnými lůžky, 1 ložnice s manželskou postelí, vlastní sociální zařízení, krytá veranda s kuchyňským koutem.

Chalet B maxi 4/5 osob (cca 24 m2): obývací místnost s kuchyňským koutem, 1 ložnice s manželskou postelí, 1 pokojík se 2 samostatnými lůžky, vlastní sociální zařízení, krytá veranda (možnost přistýlky).

Vložení fotografie
 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.