Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Turistický komplex Giulivo****

Leží v centru městečka Baia Domizia, jen pár kroků od pláže, v rozlehlém stinném piniovém parku.

Popis: Skládá se z hlavní hotelové budovy, kde jsou kromě hotelových pokojů také apartmány trilo a mono a z přízemních bungalowů a dvoupatrových vilek. V areálu je pro klienty k dispozici bazén, restaurace, 2 bary, diskotéka, stolní tenis, hřiště pro děti, plážový volejbal a privátní parkoviště, v červenci a srpnu se zde pořádají animace (vše v ceně). V partnerském sportovním centru mohou klienti za zvýhodněnou cenu využít tenisové kurty, minigolf, fotbalové hřiště a další. Všechny apartmány, bungalowy a vily jsou pohodlně a prakticky vybaveny.

Vzdálenost od pláže: u pláže.

Pláž: písčitá, privátní s plážovým servisem.

Popis kapacit:
Apartmány (s klimatizací) v hotelové residenci:
Typ mono - obývací pokoj s manželskou postelí a jídelním stolem, menší uzavřený balkon typu verandy s kuchyňským koutem.
Typ trilo - 2 ložnice se dvěma lůžky, obývací pokoj s kuchyňským koutem, balkon.

Bungalowy (přízemní, zděné):
Typ trilo - ložnice se dvěma lůžky, ložnice se třemi lůžky, obývací pokoj s kuchyňským koutem, terasa.

Vily (jednopatrové):
Typ A -přízemí - obývací pokoj, kuchyně, sociální zařízení; 1. patro - ložnice se dvěma lůžky, ložnice se třemi lůžky, balkon.

Typ B -přízemí - obývací pokoj, kuchyně, sociální zařízení, veranda; 1. patro – ložnice se dvěma lůžky, 2 ložnice se třemi lůžky, sociální zařízení, balkon.

Typ C - přízemí - obývací pokoj, kuchyně, sociální zařízení, (někde salonek, veranda a další ložnice se třemi lůžky), 1. patro - 1-2 ložnice se dvěma lůžky, ložnice se třemi nebo čtyřmi lůžky, 1-2 sociální zařízení, balkon.

Typ D - přízemí - obývací pokoj, kuchyně, salonek, sociální zařízení, veranda; 1. patro - 3 ložnice se dvěma lůžky, ložnice se třemi lůžky, 2 sociální zařízení, 2 balkony.

Typ E - přízemí - obývací pokoj, kuchyně, sociální zařízení, (někde salonek, veranda a další ložnice se dvěma lůžky), 1. patro - 3 ložnice se třemi lůžky, (někde ložnice se dvěma lůžky) 2 sociální zařízení, 2 balkony.

Typ F - přízemí - obývací pokoj, kuchyně, sociální zařízení, (někde salonek, veranda a další ložnice se dvěma lůžky), 1. patro - 3 ložnice se třemi lůžky, (někde ložnice se dvěma lůžky) 2 sociální zařízení, 2 balkony

 
 
Vložení fotografie

Petr Karkoška

19 20:03:51.09.2022

Velmi slušný hotel,čisto,paráda. Jídlo italská kuchyně - O.K.

Přidejte recenzi: Turistický komplex Giulivo****

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Zájezd byl kombinovaný - poznávačka + pobyt.

nemá avatar
4 hvězdiček
Vránovi
30 10:44:26.července 2009

Pobyt se nám moc líbil. Zájezd byl velmi zajímavý a služby delegáta profesionální. Moc se nám to líbilo. Zájezd tohoto typu si určitě někdy zopakujeme. celá recenze

 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.