Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Rezidence Tuttomare

Vybavení: 
parkování na parkovišti před rezidencí nebo podél rezidence, v komplexu se nachází venkovní teplá sprcha a otevřená prostorná hala 

Ubytování: 
Funkčně vybavené apartmány pro 2-8 osob, většina apartmánů má prostorný balkón s bočním výhledem na moře, některé mají přímý výhled na moře. Apartmány mají nově zrekonstuované sociální zařízení s WC a sprchovým koutem. Apartmány jsou vybaveny dřevěným nábytkem. Obývací pokoj s rozkládacím gaučem je většinou oddělen zasunovacími dveřmi v typu apartmánu mono a bilo. Typy apartmánů:

pokoj-ložnice 1/2 - oddělená ložnice s manželským lůžkem nebo 2 samostatnými lůžky v apartmánu typu trilo, společné sociální zařízení a kuchyňský kout s dalším pokojem

MONO 2/4 obývací pokoj se 2 rozkládacími divany, vlastní soc. zařízení, kuchyňský kout

BILO 3/6 - obývací pokoj se 2 rozkládacími divany, ložnice s manželským lůžkem, vlastní soc. zařízení, kuchyňský kout

TRILO 4/8 - obývací pokoj se 2 rozkládacími divany, (další možnost rozkládacího divanu na vyžádání), ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 samostatnými lůžky (možnost přistýlky) vlastní soc. zařízení, kuchyňský kout

Stravování:
vlastní, možnost dokoupení rozšířené české polopenze - snídaně, oběd polévka s pěčivem, večeře (jednotné menu formou závodního stravování)

Pláž
volná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před rezidencí cca 20 m, v komplexu je dizpozici teplá venkovní sprcha, možnost pronájmu slunečníků (bez lehátek)

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Rezidence Tuttomare

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 2 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    2
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Fajn dovolená

nemá avatar
4 hvězdiček
Ivan
23 09:28:37.července 2009

Doporučuji, příští rok bychom jeli klidně znovu. Velmi se nám tam líbilo, měli jsme méně slunce, ale to se naplánovat nedá. celá recenze

Moc hezká dovolená

nemá avatar
4 hvězdiček
Jan P.
24 12:09:39.listopadu 2009

Celkový dojem nejen z hotelu, ale z celého pobytu jsme měli více než dobrý. Určitě za to mohl také skvělý personál CK, který nám byl k dispozici kdykoliv bylo potřeba. Celá dovolená nás tak nadchla, že se tam příští rok se rádi vrátíme. celá recenze

 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.