Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Apartmány Gasparina Village

Poloha:
Rodiny s dětmi najdou v tomto přátelském rekreačním zařízení vše pro svou dovolenou plnou pohody a zábavy. V pozdním létě a na podzim zas nabízí Gasparina výborné podmínky pro všechny, kteří chtějí poznávat a objevovat. Užívejte si v tomto čase upokojující klid a zkoumejte okolí bohaté na přírodní a kulturní zajímavosti. Gasparina Village je přátelský apartmánový komplex pro ideální rodinnou dovolenou s vlastní travnatou plochou na břehu jezera Lago di Garda vzdálenou jen 200 m. Rekreační komplex leží na klidném místě vzdáleném asi 1 km od hlavní silnice. Do centra Peschiery 4 km (autem) nebo přibližně 2,5 km po pobřežní promenádě. V blízkém okolí leží známé zábavní parky: ,,Gardaland" je vzdálen pouze 1 km a také vodní park ,,Caneva" či safari park ,,Parco Natura Viva" leží nedaleko v dobré dojezdové vzdálenosti autem.

Vybavení:
120 apartmánů je umístěno ve dvoupodlažních budovách, které jsou seskupeny kolem prostorného a udržovaného areálu s členitým bazénem. K zařízení patří recepce, bar, restaurace/pizzeria, minimarket a prádelna na mince (5 EUR/mince). Uzamykatelné a hlídané parkoviště je zdarma.

Ubytování:
všechny apartmány pěkně a moderně zařízené; AP1: Apartmán pro 6 osob - 35 m2, v 1. patře s balkonem. Obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby (pro 5. a 6. osobu) a jídelním koutem, kuchyňský kout (kávová konvice k dispozici), TV/satelit, trezor, klimatizace, topení. 1 ložnice s manželskou postelí a 1 ložnice se 2 samostatnými lůžky, sprcha/WC. AP2: stejné jako AP1, ale v přízemí s terasou.

Tipy a rady:
možnost zapůjčení cyklistických kol v místě, několik golfových hřišť v blízkosti.

Pro děti:
zahradní areál s lagunovým bazénem, několik dětských hřišť. Dětská židle a dětská postýlka 2 EUR/den (rezervace předem).

Sport a zábava:
prostorný komplex bazénů uprostřed areálu (max. hloubka 1 m, využívat možno denně 9-19 hod.) s lehátky a slunečníky, fitness, fotbalové hřiště, hřiště na plážový volejbal na vlastní louce u jezera, která patří k apartmánovému komplexu.

 
 
 
Vložení fotografie
 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.