Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Leonardo da Vinci

Poloha:
v nádherném parku o rozloze 50 000 m2. K hotelové oblázkové pláži a k  přístavu jachet 150 m po schodech, do centra Limone přibližně 1,3 km.

Vybavení:
pohodlný hotelový komplex skládající se z více budov (4 z nich s výtahem) nabízí 216 útulných pokojů, recepci, klimatizovanou společenskou místnost a jídelnu, restauraci, bar s pianem, snackbar, bar u bazénu a terasu na slunění. Rozsáhlá travnatá plocha s lehátky. Úschovna kol, garáž (dle obsazenosti, rezervace předem) a parkoviště zdarma.

Ubytování:
pěkné a příjemně zařízené pokoje; telefon, TV/satelit, lednička, klimatizace (podle potřeby, cca 15.6.-15.9.), balkon nebo terasa. DZ/DZE: sociální zařízení se sprchou/WC. DZS/DSB/FZS: luxusní pokoje, se sprchou nebo vanou/WC, dále s rychlovarnou konvicí (káva/čaj k dispozici), trezorem a bočním výhledem na jezero.

Stravování:
snídaně formou bufetu, v poledne ,,lehký bufet" se saláty, hranolky a teplým hlavním chodem (v červenci/srpnu možno obědvat v hlavní restauraci, u baru u bazénu nebo ve snackbaru na pláži). Přes den od 10 do 18 hodin občerstvení s kávou či čajem, sušenkami nebo ovocem v hlavním hotelovém baru. Večeře volitelně v restauraci (bufet) nebo v gurmánské restauraci (menu o 4 chodech) - rezervace na místě podle obsazenosti. K hlavním chodům stolní víno, sudové pivo, voda, cola a limonáda (samoobsluha). Od 10 do 23 hodin víno, sudové pivo, voda, cola, limonáda, káva a čaj (samoobsluha) a také alkoholické nápoje místní výroby a zmrzlina pro děti (servírovaná u stolu) v hotelových barech.

Tipy a rady:
kotviště pro motorové čluny v hotelovém přístavu za poplatek (rezervace předem). Malé domácí zvíře bez poplatku.

Pro děti:
miniklub od 6 let a juniorklub od 12 do 17 let s různými aktivitami (16.5.-3.10. denně, do 16.5. a od 3.10. 3x týdně), dětský bazén, bazén se skluzavkou, hřiště, trampolína, bludiště. Dětská jídla s dětským menu u oddělených stolů. Dětská postýlka v ceně.

Sport a zábava:
bazén (18 x 6 m) s lehátky a slunečníky, krytý bazén, sauna, turecké parní lázně, fitness a vířivka. Lehátka a slunečníky na hotelové pláži, stolní tenis. Od 16.5. do 3.10. denně živá hudba na terase (do 16.5. a od 3.10. 3x týdně) Animační program (16.5. až 3.10.), mj. ranní rozcvička, hry a večerní zábava s kabaretem a show. Sportovní animace (červenec/srpen), mj. pěší výlety, turnaje ve vodním pólu, volejbalu, stolním tenisu a petanque; jóga, vodní gymnastika, půjčovna kánoí, kajaků, surfovacích prken a jízdních kol (dle možností).

 
 
Vložení fotografie
 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.