Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

PALMA TRAVEL

PALMA TRAVEL

TG Masaryka 1109
738 01 Frýdek - Místek
Web: http://www.palma-travel.cz
Email: info@palmatravel.cz

 

Náš tým se pohybuje v cestovním ruchu od roku 1995, a již jsme navštívili několik desítek zemí na 6 kontinentech a zařizovali jsme dovolené pro několik tisíc náročných klientů. V zahraničí máme spolehlivé partnery, kteří Vám poskytnou nejlepší možný servis a jsme schopni Vám poskytnout detailní informace o naší nabídce. Ve většině zemí jsme pro Vás připravili individuální transfery z letiště do hotelu s několika zastávkami. Našim hlavním krédem je individuální přístup a hlavním cílem je spokojený zákazník.

V současné době nabízíme ve více než 40 zemích několik set hotelů a dovoluji si říci, že naše cestovní kancelář nabízí nejširší nabídku exotických zájezdů v České republice. V naši nabídce najdete vysoce luxusní hotely pro náročnou klientelu, hotely s golfovými hřišti i slušné 2* hotely pro nenáročné cestovatelé, každý si zde může vybrat bezproblémovou dovolenou.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.