Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Rezidence Porta D’oriente***

POLOHA
Tato třípatrová rezidence s výtahem nacházející se na jižním okraji městečka Gallipoli, pouhých 50 m od pobřeží Jónského moře (od písečné pláže Baia Verde i Gallipolské promenády) a cca 500 metrů od hlavní třídy Corso Roma plné dlouho do noci otevřených obchůdků, restaurací, cukráren a nočních podniků

PLÁŽ 
cca 150 m, pobřeží s nízkou plochou skálou a malou písečnou zátokou 
cca 250 m, dlouhá písečná pláž s bílým jemným pískem 
cca 900 m, soukromá pláž s plážovým servisem (viz. základní informace) lehce dosažitelná pravidelnou kyvadlovou dopravou (obojí zdarma)

SLUŽBY A VYBAVENÍ 
Hala s hotelovou recepcí a barem, vybavené fitness centrum, sauna, hydromasážní bazének, beauty centrum s kosmetickými službami, manikúrou, pedikúrou a masážemi, soukromá denně udržovaná vybavená pláž s barem, animační programy, kyvadlová doprava mezi rezidencí a soukromou pláží. V bezprostřední blízkosti jsou obchody všeho druhu, pizzerie a restaurace

UBYTOVÁNÍ 
Nové moderně a vkusně zařízené menší klimatizované apartmány disponují vybaveným kuchyňským koutem (kk) v obývací místnosti, vlastním sociálním zařízením, TV a balkónkem se zahradním nábytkem (většina s bočním výhled na moře).

Mono 2 osoby: 1 obývací místnost s kk a manželskou postelí nebo rozkládací dvoulůžkovou pohovkou

Mono 3 osoby: jako mono 2, navíc rozkládací jednolůžková pohovka

Mono 4 osoby: jako mono 2, navíc palanda

STRAVOVÁNÍ 
vlastní nebo lze za výhodné ceny zajistit obědy/večeře v restauraci

 
 
 
Vložení fotografie
 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.