Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Rekreační středisko Santa Maria***

Poloha
Toto nové moderní uzavřené rekreační středisko bylo vybudováno uprostřed bujné gargánské vegetace s vinicemi a olivovými háji v zátoce Baia di Merino cca 7 km na sever od Vieste, které je v sezóně (červen – září) dosažitelné městskou hromadnou dopravou (zastávka nedaleko střediska). Nabízí klidnou rodinnou dovolenou v přírodě s všestranným sportovním vyžitím.

Pláž
cca 250 m, pěkná písečná pláž s plážovým servisem zdarma spojená pohodlnou privátní pěší cestičkou, lze zdarma využít i kyvadlovou dopravu.

Služby a vybavení
Recepce, bazén a dětské brouzdaliště s lehátky, slunečníky a snack-barem, pizzerie, společenský sál s mega TV-SAT, tenisový kurt, fotbalové hřiště, plážový volejbal, dětské hřiště, ping-pong, kuželky, stolní fotbálek, animační programy, vybavená soukromá pláž, kyvadlová doprava na pláž, parkoviště. V blízkosti komplexu je supermarket (cca 800 m) a restaurace (cca 500 m).

Ubytování
Komplex se skládá z útulných samostatných a řadových vilek s vlastním vchodem. Všechny jsou klimatizované vkusně a komfortně zařízené, disponují vybaveným kuchyňským koutem (kk) v obývacím pokoji, vlastním sociálním zařízením, TV, telefonem a zastíněnou terasou se zahradním nábytkem a výhledem do zeleně. 

Vilka bilo 4 osoby (28+7 m2): obývací pokoj s kk a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, 1 ložnice s manželskou postelí

Vilka bilo 5 osob - bezbariérová (38+10 m2): obývací pokoj s kk, dvoulůžkovou rozkládací pohovkou a jedním rozkládacím lůžkem, 1 ložnice s manželskou postelí

Vilka trilo 4/6 osob (36+6,50 m2): obývací pokoj s kk, jednolůžkovou rozkládací pohovkou a jedním rozkládacím lůžkem, 2 ložnice s manželskou postelí

Stravování
Vlastní.

 
 
 
 
 
Vložení fotografie
 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.