Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Nové luxusní výletní lodě MSC Cruises s CK Riviera Tour

Přestože je tomu několik let, pamatuji tuto událost, jako by se udála dnes. Seděli jsme v kanceláři a připravovali zcela nový projekt cestování, který v tu dobu byl v České republice doslova v plenkách - námořní plavby. Znali jsme výletní lodě, jejich pohostinnost, perfektní služby a skvělý servis. Věděli jsme, že poskytneme našim klientům nový druh cestování s vysoce kvalitními službami. A tak se také stalo…

Při prvním jednání nám manažer MSC Cruises, který měl za plavební společnost MSC na starosti východní trh, představil sice jen v grafické podobě zcela jiné cestování, zcela jiné lodě. Tehdy to byla nová loď MSC Fantasia ****, na kterou byl doslova pyšný a tvrdil nám, že to bude doslova revoluce v námořních plavbách. V našich hlavách myšlenkový proud však vedl k názoru, že každý chce předvést to své nejlepší. Ale na manažerovi bylo vidět, jak je hrdý na novou loď a hlavně i na plavební společnost pro kterou pracuje.

Riviera Tour - plavby na lodi

Uběhly měsíce a na pozvání plavební společnosti MSC Cruises přivážíme do Neapole prvních 50 provizních prodejců z ČR. Pamatuji si, jak moje manželka, která se naloďovala od den dříve v Janově, mi v telefonu sdělila: “To nebudeš chápat, to je neskutečné, co se MSC podařilo, doslova ti spadne brada až na zem, až vstoupíš na novou MSC Fantasia“. A měla pravdu. Do přístavu v Neapoli nepřiplouvala loď, ale obrovské  sídliště - plovoucí město na moři. Při vstupu na loď jsem opravdu nevěřil vlastním očím a při pohledu na technické vybavení jsem dospěl k názoru, že jen těžko lze něco lepšího vymyslet.

MSC Divina *****

Léta běžela, lodě se stavěly a pochopitelně i křtily. Následovala MSC Magnifica a nebo třeba křest MSC Splendida v Barceloně. V loňském roce jsme pochopitelně nemohli odmítnout pozvání na křest nové MSC Divina *****. Má představa byla, že se bude opět jednat o kopii lodě Fantasia, nebo Splendida. Vždyť rozměrově i kapacitně jsou si tak podobné. Opět nastalo překvapení. Architekti si vyhráli s novými nápady a už při vstupu na loď na vás začne působit obrovská lehkost, prostornost a pohoda. Je to způsobeno novými trendy a barevnými odstíny, které se na lodi používají. Kombinují se především světlé barvy - bílá, šedá, odstíny šedi, světle hnědá doplněná chromem, zrcadly apod. Celkový pocit je tak neskutečně příjemný a vnímáte na stejném prostoru obrovskou volnost.

Riviera Tour - plavby na lodi

Po velkolepém ceremoniálu - slavnostním křtu, kterého se opět s úspěchem zhostila Sophia Loren, jsme měli možnost vyzkoušet skvělou italskou gastronomii a perfektní drinky. Znovu přemýšlíte nad tím, co se dá ještě vymyslet lépe. Přeci na lodi máme snad úplně všechno. Fitness, bazény, vířivky, lehátka, sluneční palubu, prosklené bazény s výhledem na moře, restaurace, bary, kasina, 4D kino, trenažér F1, bowling, sport bar, diskotéku, vinárnu, mexickou restauraci, panoramatickou restauraci, obrovské divadlo, kadeřníka, masáže, několik tematických barů, obchody, cestovní kancelář, několik živých kapel a třeba i vlastní lékařskou stanici. Co se dá ještě zlepšit? Po ukončení ceremoniálu jsem si uvědomil, že mé rozhodnutí před lety, že budeme pracovat jen pro plavební společnost MSC Cruises bylo správné. Najednou se objevil pocit hrdosti, že pro MSC můžu pracovat a prodávat jejich plavby a zabezpečovat tyto služby v ČR a na Slovensku. Byl jsem stejně hrdý, jako onen manažer, který nám před lety představoval MSC Fantasia. Plavby s MSC jsou opravdu úžasné.

Pro krásu a luxus této lodě jsme v letošním roce připravili dvě plavby s dopravou a delegátem, kde v březnu obeplujeme z Janova celou Itálii až do Benátek a v květnu 2013 se vydáme na speciální plavbu z Benátek do Turecka na MSC Divina s programem CK RIVIERA TOUR - „Z Benátek do Turecka s taneční noblesou“, kde kromě klasického okruhu bude probíhat již osvědčený taneční kurz pro seniory i dříve narozené s taneční mistrovou Milenou Šmigurovou.

Riviera Tour - plavby na lodi

MSC Preziosa *****

V letošním roce proběhne křest úplně nové lodi MSC Preziosa *****. S CK RIVIERA TOUR máte jedinečnou příležitost, abyste mezi prvními strávili dovolenou na této lodi. Již v květnu máte možnost využít našich služeb a poznávat krásy západního Středomoří. Tato plavba se koná za doprovodu našeho delegáta a je zajištěna také doprava do výchozího přístavu v Janově. Využijte této výhodné nabídky se zaváděcí cenou. 

Nová MSC Preziosa je již 13. lodí společnosti MSC Cruises. Loď se může pyšnit svou délkou 333 metrů a šířkou 38 metrů. Do lodi bylo investováno 550 milionů Euro a bude dokončena na konci března 2013. MSC Preziosa se může pochlubit 1 751 kajutami, 26 výtahy, 18 palubami, z kterých je 14 určeno pro klienty. Při vaší plavbě budete mít na výběr ze 4 hlavních restaurací a 2 tematických restaurací. Budete mít k dispozici 21 barů a kasino. Ve volném čase můžete využít 4 bazénů, 12 vířivek či bowlingu. Milovníci sportu uvítají hřiště a fitness centrum. O vaše nejmenší bude skvěle postaráno v dětském klubu. Pro svůj relax můžete navštívit a využít služeb nádherných MSC lázní. MSC Preziosa patří do třídy Fantasia ship, která zahrnuje lodě MSC Fantasia, MSC Splendida a MSC Divina.

Riviera Tour - plavby na lodi

Poznání: Necestujte za hotelem - hotel cestuje za vámi!

Právě to je neskutečná výhoda plavby na moři. Během plaveb poznáte až 7 destinací, několik zemí, kultur a někdy i kontinentů. Večer se bavíte a užíváte zábavy a ráno se vzbudíte v úplně jiné destinaci, třeba v Barceloně. Zde můžete využít fakultativních výletů plavební společnosti, anebo se vydat sami dle našich itinerářů, které máme pro vás připraveny a obdržíte je v odbavovacích pokynech. Při plavbách s delegátem vám delegát asistuje i v jednotlivých destinacích a rád vám pomůže s výběrem fakultativního výletu plavební společnosti, zakoupením transferu nebo bude asistovat při prohlídce města. Během plavby tedy nejen, že poznáte nové destinace, ale stihnete ještě relaxovat a bavit se. Hotel totiž cestuje s vámi.

Plavby s dopravou a delegátem

Mezi plavební okruhy s dopravou a delegátem patří západní Středomoří, Řecké ostrovy, Středomořím do Izraele, okolo Italské boty, Norské fjordy a další. Výhodou plavby s delegátem je to, že se nemusíte vůbec o nic starat, vše za vás vyřeší právě delegát. Užijete si tak bezstarostnou dovolenou. Během jednoho týdne můžete navštívit několik zemí, míst i kultur. Není proto problém navštívit Itálii, Korsiku, Tunis, Mallorcu i Francii během jednoho týdne. Vzhledem k tomu, že plavební společnost MSC preferuje rodiny s dětmi, jsou plavby speciálně pro děti do 18 let zdarma (mimo prázdninové termíny, kde se hradí taxa 2.990,-Kč). Celá týdenní dovolená tak může vyjít rodinu (2 dospělý a 2 děti) už kolem 25 tisíc korun.

V ceně plavby je samozřejmě rozšířená plná penze. Na rozdíl od klasických hotelových rautů je stravování na lodi výjimečné svou pestrostí. Snídat můžete křupavě čerstvou bagetu s máslem a se šunkou, nebo si můžete naservírovat různé druhy ovoce. Samozřejmě zde nechybí míchaná vajíčka, opečená slanina a všechno, o čem si můžete doma v pracovním shonu nechat zdát. Všechno je čerstvé a doplněné úžasnou vůní. Obsluha vám sama bude dolévat čaj nebo kávu, stačí se jen usmát a přijdou za vámi. Obědy probíhají podobnou formou jako snídaně. Můžete si dát brambory na více způsobů, rýži nebo těstoviny, můžete ochutnat ryby, mořské plody, různé druhy masa. Své jídlo můžete obohatit o různé dresinky a samozřejmě o zeleninu nebo zeleninové saláty.  Každé jídlo je kvalitní a jíst můžete tolik, kolik budete chtít. Součástí siesty po obědě bude určitě dezert nebo čerstvé ovoce. Večeře se od snídaní a obědů liší tím, že jsou podávány v luxusní restauraci a obsluhuje vás váš číšník. Na výběr máte z několika předkrmů, polévek, hlavních jídel a na závěr i dezertů. Výběr je rozmanitý a obrovský, každý si tady přijde na svou chuť.

Riviera Tour - plavby na lodi

Pokud vás skvělá gastronomie ještě nenalákala na plavby, je třeba představit další aktivity na lodi. Každodenní zábavné programy, večerní estrádní programy a večírky, včetně kapitánského, kdy máte možnost se s kapitánem vyfotit a osobně seznámit. Dále pak animační programy od rána do večera, aerobic, strečink, jóga, taneční lekce, fitness centrum, sauny, masáže a péče o vaše zdraví a tělo je doslova lákadlem pro skvělou netradiční dovolenou. Kromě výše uvedených aktivit mají plavby ještě jedno obrovské kouzlo.

Chcete ušetřit? Vyberte si plavby s dopravou a delegátem! 

Myslíte si, že když seženete ve vyhledávačích nejlevnější plavbu, máte vyhráno? Omyl. Už sám Baťa říkal: “Nejsme tak bohatí, abychom si kupovali levné věci.“ A to platí i u plaveb. Je jasné, že každá podezřele nízká cena je něčím kompenzována. Kvalitou služeb, kvalitou ubytování apod. Anebo vás prodejce chce jen nalákat na jeho nabídku, a když už jej kontaktujete, tak vám bez ostychu sdělí, že daná plavba je již prodána, ale…ale má pro vás opravdu super nabídku za skvělou cenu. Takový prodej rozhodně nepodporujeme.

Doprava do přístavu

Zvažujete-li zda koupit samostatnou plavbu, nebo plavbu s dopravou a delegátem, jste na vážkách ohledně ceny? Za dopravu do přístavu a zpět včetně služeb delegáta si CK RIVIERA TOUR účtuje jednotnou taxu 2.990,-Kč.  Co tato taxa obsahuje? Rozhodně to není jen doprava busem tam a zpět. Během cesty do přístavu je připraveno pro naše klienty bohaté občerstvení. Zdarma dostanete během cesty do přístavu kávu, vodu, pivo, ale i večeři. V klimatizovaném a hlavně prostorném buse NEOPLAN TOULINER je zdarma připojení k internetu WIFI, součástí jsou i polštářky a deky na noční přejezd. Riviera Tour nabízí jako jediná CK v České republice a na Slovensku nejširší sít nástupních míst. Odjet na poznávací plavbu tak můžete z Prahy, Hradce Králové, Vysoké Mýto, Litomyšl, Moravské Třebové, Mohelnice, Olomouce, Ostravy, Frýdku Místku, Nového Jičína, Hranic na Moravě, 

Lipníku, Vyškova, Brna, Břeclavi, Bratislavy a Vídně. Všechny naše vypsané plavby jsou garantované - to znamená, že se rozhodně s dopravou a delegátem uskuteční. Pokud zkalkulujete vaši cestu osobním vozem, vezmete v úvahu dálniční poplatky a parkování v přístavu včetně občerstvení během cesty zjistíte, že doprava do přístavu s CK Riviera Tour se vám rozhodně vyplatí. A navíc už se opravdu nemusíte o nic starat. Nasednete do busu a dále se již necháte hýčkat službami cestovní kanceláře.

Riviera Tour - plavby na lodi

Taktéž jistě oceníte služby delegáta již při nalodění a i na lodi samotné. Náš delegát vám pomůže při nalodění a vylodění, každý den bude mít informační schůzky, kde vás bude informovat o dění na lodi a aktivitách plavební společnosti, pomůže vám při vyřizování formalit na lodi, vašich požadavků a přání, pomůže vám při nákupu výletů nebo služeb a v neposlední řadě pomůže při návštěvách v jednotlivých destinacích. Právě letité zkušenosti našich delegátů v destinacích i jejich cenné rady na lodi vám ušetří nemalou finanční částku. Dále obdržíte pro každou destinaci podrobné informace, co vám doporučujeme navštívit, také mapky apod. Využít můžete našich slev, které uplatňujeme hromadným nákupem služeb na lodi i v destinacích. Pochopitelně veškeré pokyny, informace a i jídelní lístky budete dostávat v českém jazyce. Pokud vás právě tyto služby zaujaly, níže si můžete vybrat zajímavé plavby.

14. 3. 2013 MSC DIVINA*****   Okolo italské boty 
9. 4. 2013 MSC OPERA****  Do Portugalska přes Casablancu 
20. 4. 2013 MSC FANTASIA**** Řecké ostrovy a Santorini 
3. 5. 2013 MSC DIVINA***** Z Benátek do Turecka s taneční noblesou 
18. 5. 2013 MSC PREZIOSA*****  Západní Středomoří na nové MSC PREZIOSA 
2. 6. 2013 MSC OPERA**** Norské fjordy a Anglie 
30. 6. 2013 MSC SINFONIA*** Plavba do Saint-Tropez s výukou angličtiny 
1. 9. 2013 MSC SINFONIA***  Za četníkem do Saint-Tropez 
16. 9. 2013 MSC MAGNIFICA****+  Plavba kolem Evropy 
26. 9. 2013 MSC ARMONIA***  Sparta a východní Středomoří 
2. 10. 2013 MSC LIRICA*** Západním Středomořím do Svaté země-Izrael 
19. 10. 2013 MSC POESIA**** Přes Casablancu do Lisabonu 
26. 10. 2013 MSC FANTASIA***** Řecké ostrovy a Santorini 
8. 11. 2013 MSC SPLENDIDA***** Klenoty západního Středomoří

Riviera Tour - plavby na lodi

Zažijte úplně jinou dovolenou - s autorizovaným prodejcem plaveb MSC Cruises v České republice a na Slovensku! Zažijte dovolenou s CK Riviera Tour, www.rivieratour.cz

- PR článek -

Článek byl zobrazen 15 581 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Itálie.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Itálii. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete i detailního průvodce Římem a dalšími městy, informace o lyžařských letoviskách a o lyžování v Itálii. Nechybí ani recenze a popis oblíbených přímořských letovisek. Součástí jsou také zájezdy do Itálie - Poznávací zájezdy, pobytové zájezdy u moře i lyžařské zájezdy. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Itálii 2013.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA