Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Zájezdy pro seniory - letecky skoro zadarmo

Už je to zase tady. Akce 55+ je opět v prodeji. Jedná se o zájezdy pro seniory - osoby starší 55 let, přičemž ve dvoulůžkovém pokoji musí být alespoň jedna osoba starší 55 let. V nabídce je španělská Andalusie, Mallorca, Kypr, Turecko, Ischia a přibudou i další.

Sérii speciálních zájezdů spolufinancuje Evropská unie a každá země dostala k dispozici kapacitu jen dvou letadel týdně do uvedené země. 


Foto: Ischia

Tato akce se uskutečňuje již dva roky s cílem podpořit mimosezónní provoz hotelů, zajistit zaměstnanost a prodloužit sezónu - je o ní velký zájem a bude zase brzy vyprodaná. Proč by také ne, vždyť ceny jsou „za hubičku“. Posuďte sami:  Andalusie - 10.500 Kč, Mallorca - 9.990 Kč,  Kypr - 10.990 Kč, Ischia - 12.490 Kč. V ceně za osobu je vždy polopenze, víno, letenka, ubytování v 3-, 4- a 5- hvězdičkových hotelích, 1x výlet, transfery a český delegát. Sám jsem loni na podzim a letos v dubnu tuto akci vyzkoušel a mohu jen doporučit, protože v uvedených lokalitách léto končí až koncem listopadu a moře je stále teplé na koupání. Navíc na italském ostrově Ischia jsou v každém hotelu termální teplé léčivé bazény a prameny vyvěrající i do moře. 


Foto: Ischia

Co mě tedy nejvíce zaujalo na uvedených místech? Andalusie je perlou španělské riviéry. Nejen luxusní hotely, ohromné množství výborného jídla formou švédských stolů, ale i kouzelné historické památky v Malaze, Cordóbě, Seville, na Gibraltaru či v Granadě. Celodenní výlety s českým průvodcem se zde denně nabízí za malý příplatek. 

Mallorca je jeden z Baleárských ostrovů, oblíbený především u Němců a Angličanů. Má výborné klima, překrásné pláže a rovněž i hotely jsou na vysoké úrovni. Navštívit můžete hlavní město Palma de Mallorca nebo se vydat na výlet s českým průvodcem do horských průsmyků, navštívit akvária, safari-zahradu či krápníkové jeskyně. 

Turecko nabízí své kapacity seniorům na nejhezčích plážích proslavené Alanye. Čekají  na Vás kvalitní hotely, bohatá a pestrá strava, písečné pláže a hlavně výlety do okolí z nichž nejoblíbenější jsou solné kaskády Pamukkale. Za zmínku jistě stojí možnost velmi levných nákupů oblečení a dalšího zboží  v nesčetném množství butiků v ulicích měst.

Kypr je rovněž velmi oblíben u Angličanů a seveřanů. I oni sem jezdí hlavně po sezóně odpočívat, protože je zde díky poloze stále nejtepleji. I tyto zájezdy jsou oblíbené a pro klienty jsou připraveny výlety po ostrově s cílem poznat kulturu a historii ostrova. 


Foto: Capri

Italský termální ostrov Ischia proslul již za dob Římanů. Nalezneme ho v  Tyrhénském moři nedaleko Neapole. Má zdravé a čisté prostředí a všudypřítomné léčivé termální prameny vhodné na léčení nemocí kloubů, páteře, zad, dýchacího ústrojí, kůže, a spousty dalšího. Ne nadarmo sem jen s naší CK OSVĚTA odjede a odletí ročně 4 000 klientů a mnozí z nich se na Ischii vrací opakovaně.

V přípravě jsou ještě další ostrovy, například Madeira a Malta. V průběhu letošního roku tedy opět přibyly další levné zájezdy pro seniory 55+ nebo i 65+, ale i 45+ spolu s doprovodem. Ceny jsou opravdu „skoro" zadarmo pokud se vezme hodnota zájezdu a porovná se se standardní nabídkou. 


Foto: Ischia

Důležité je si pouze včas zájezd rezervovat, protože na spuštění této evropské akce čekala celá veřejnost. Naskýtá se tedy velká šance a tak kdo má zájem neváhá a najde si na www.ck-osveta.cz nebo na www.i-dovolena.cz svůj zájezd nebo nás kontaktuje telefonicky či  osobně v naší cestovní kanceláři  v Tlustici.

Zápisky z cest - Josef Sklenář, CK OSVĚTA
- PR
 článek -

CK OSVĚTA
Tlustice 161
268 01  Hořovice

Tel. : 314 000 998-9,
311 514 545, 311 513 527

ischia@ck-osveta.cz 
www.ck-osveta.cz, www.i-dovolena.cz

Článek byl zobrazen 7 120 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Itálie.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Itálii. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete i detailního průvodce Římem a dalšími městy, informace o lyžařských letoviskách a o lyžování v Itálii. Nechybí ani recenze a popis oblíbených přímořských letovisek. Součástí jsou také zájezdy do Itálie - Poznávací zájezdy, pobytové zájezdy u moře i lyžařské zájezdy. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Itálii 2013.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA