Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Startuje nová sezóna poznávacích plaveb MSC Cruises 2014

Prázdniny sice skončily, ale pro CK Riviera Tour začínají dvě nové akce. Tou první je maraton podzimních plaveb za příznivé ceny, kde si naši klienti užívají teplého a příjemného počasí ve Středomoří. Naše podzimní část startuje od září na lodi MSC Sinfonia, následují plavby na dalších lodích MSC Magnifica, Lirica, Armonia, Poesia, Fantasia a Splendida.

Během těchto plaveb s našimi klienty obeplujeme celou Evropu. Podíváme se do Kielu, Le Havre, Lisabonu, Fátimy, Casablancy, na Kanárské ostrovy, Madeiru, do Barcelony, Gibraltaru, Valencie, na Ibizu, Menorcu, Sardinii, Mallorcu, do Saint Tropez, Nice, Říma, na Maltu, do Tunisu, Izraele, Jeruzaléma, Nazaretu, Haify, Olympie, Athén, Sparty, na Santorini, do Černé Hory, Bari, Istanbulu i Benátek. Destinace jsou to opravdu lákavé! K mání jsou tak poslední volné kajuty na plavbu řeckými ostrovy, do Izraele a západního Středomoří. Není dobré nechávat nákup na poslední chvíli, protože nabídka je velmi omezená a ani ceny už nejsou zrovna nejvýhodnější. Pro plavby na moři platí více než kde jinde pravidlo včasného nákupu!

plavby na lodích

Naši stálí klienti jistě přivítali podstatné změny, které se u CK Riviera Tour uskutečnily během tohoto roku. Tou první je nákup nového autobusu Neoplan Touliner, který našim klientům značně zpříjemní cestování do přístavu. Pro klienty je připraven pohodlný bus s opravdu dostatečným prostorem pro cestování, který je vybaven polohovatelnými anatomickými sedadly, komfortní klimatizací, WC, 3x TV s DVD i servisem teplých nápojů zdarma během celé cesty do přístavu. K dispozici jsou i přikrývky na noční jízdu. Zcela standardní záležitostí je studená večeře v busu a teplá snídaně. Na zpáteční cestě rozšiřujeme nabídku o teplou svačinku.

Skvělou zprávou jistě je, že se rozšířil počet nástupních míst a v roce 2014 povede hlavní trasa autobusu ve směru: Vsetín - Valašské Meziříčí - Frýdek-Místek - Ostrava - Nový Jičín - Hranice - Olomouc - Brno - Břeclav - Bratislava a Vídeň. Zejména Bratislavu uvítají klienti ze Slovenska, kteří tvoří stále početnější skupinu našich klientů. Novinkou je i svoz (transfer) k busu na trase Pardubice - Hradec Králové - Praha - Benešov - Humpolec - Jihlava - Velké Meziříčí - Brno.  

Na rok 2014 se nabídka služeb CK Riviera Tour podstatně rozšíří nejen v počtu plaveb s dopravou a delegátem, ale i v poskytovaných službách naší kanceláře. Na plavby se v roce 2014 vydáváme již v lednu, a to do Karibiku či do Izraele, popřípadě do Casablancy. Taneční plavba je již tradičně téměř vyprodána a v roce 2014 ji uskutečníme v dubnu. Vyrazí na ni opět stejná skupina skvělých “věčných tanečníků“ s úžasným smyslem pro zábavu a nadáním pro tanec. Další plavby v květnu a červnu Vás zavedou do Turecka a zavítáme i na sever - připravována je úžasná plavba norskými fjordy. V podzimní nabídce nechybí plavba kolem Evropy, dále pak plavby do Casablancy, na Madeiru, do Izraele nebo na Santorini. Kompletní nabídku naleznete v sekci plavby s dopravou a delegátem.

plavby na lodích

First Minute - má to smysl? U CK Riviera Tour zcela jistě!  

Možná přemýšlíte, zda to není jen marketingový tah. Koupit si dovolenou rok předem? Proč bych vlastně řešil dovolenou tak v předstihu? Stálí klienti CK Riviera Tour však nic neponechávají náhodě a dobře vědí, že koupit svoji příští plavbu právě nyní se rozhodně vyplatí. Riviera Tour jako jediná cestovní kancelář v tomto odvětví garantuje, že se vypsaná plavba - zájezd opravdu uskuteční. Nejsme limitovaní žádným minimálním počtem klientů. Pokud si zájezd - plavbu u nás koupíte, garantujeme Vám, že se v daném termínu opravdu uskuteční, a to včetně dopravy do přístavu a služeb delegáta. 

Abychom této garance mohli dosáhnout, je nutno zájezdy obsadit minimálním počtem účastníků. A právě proto nabízíme plavby s dopravou a delegátem s ročním předstihem za zaváděcí ceny. Jsou to nejnižší stanovené ceny CK Riviera Tour na vypsaný zájezd. Po úspěšném prodeji minimálního počtu zákazníků se pak již ceny postupně zvyšují až ke katalogovým cenám. Pokud máte vybrán plavební okruh, není vhodné dlouho čekat. Například taneční plavba na MSC Orchestra se letos vyprodala během víkendu a dnes je již v prodeji v katalogových cenách. Cenový rozdíl je značný. Ten kdo nakoupil plavbu v předprodeji, ušetřil až 15.000,-Kč. A to se rozhodně vyplatí, pokud uvážíte, že zálohová platba je jen 10.000,-Kč a zůstatek uhradíte až 40 dnů před odjezdem. Proto neváhejte s nákupem plaveb a kontaktujte nás, rádi Vám poradíme.

Kdo je vlastně Riviera Tour?   

Tato cestovní kancelář je rodinnou firmou, což je v dnešním světě gigantických podniků, kde často vše probíhá jako na běžícím pásu, určitě plus. Co se však plaveb s dopravou a delegátem týče, zabezpečuje tato cestovní kancelář svým klientům bezkonkurenční servis na plavbách MSC Cruises. Riviera Tour je autorizovaný prodejce plaveb MSC Cruises pro Českou a Slovenskou republiku a za léta spolupráce s touto plavební společností si získala své postavení a výhody, které klienti na lodi jistě ocení.  

plavby na lodích

Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a snažíme se přizpůsobit jeho návrhům a podmínkám, samozřejmě pokud je to v našich silách. Určitě i díky tomu můžeme říct, že rok 2013 byl pro CK Riviera Tour velmi úspěšný a s radostí se chystáme i na další nadcházející rok 2014. Opět nabídneme spoustu plaveb po zajímavých okruzích na menších nebo větších lodích. Na našich internetových stránkách se můžete seznámit s naší novou nabídkou. Každá plavba má své kouzlo a je specifická navštívenými místy. Snad na každém okruhu naleznete destinaci, kterou jste ještě nenavštívili a rádi byste se do ní podívali. Můžete tak vybírat dle svého přání. Pokud se v zimě přejete ohřát, není problém navštívit Karibik. Pokud máte touhu tancovat a nemáte na to při svém zaměstnání čas, můžete s námi vyjet na taneční plavbu, kde bude jenom pro Vás připravena taneční mistrová. Chcete-li se podívat na nejkrásnější řecký ostrov Santorini a zároveň poznat Athény, Olympii a další památky, také není problém. Nádherný je rovněž Řím, Barcelona, Dubrovník nebo Kotor v Černé Hoře. Každé místo Vás něčím učaruje a nadchne, každé je něčím unikátní.  

Je zvláštní být jeden den v Tunisu a druhý den ve Španělsku, jsou to naprosto jiné země a ten rozdíl je naprosto neuvěřitelný.  Cílem těchto plaveb je, abyste si nejen pořádně užili svou dovolenou, ale zároveň se také něco naučili a poznali. U nás neplatíte peníze za to, že budete celý týden v jednom hotelovém komplexu, na jediné pláži a budete se pálit na žhavém slunci. Plavby Vám dávají o mnoho více. Nejenže se můžete na lodi opalovat, koupat v bazénu, tančit při hudbě, nechat se bavit v divadle a popíjet s rodinou koktejly, ale dostanete se i do několika odlišných destinací. Poté můžete začít srovnávat, jestli se Vám více líbilo na tržišti v Tunisu nebo na La Rambla v Barceloně. Poznejte jaký rozdíl je mezi Korfu a Kefalonií, zjistěte, jestli bylo moře teplejší na Ibize nebo ve Villefranche. Vybrat si můžete z obrovského množství okruhů!

Abychom Vám ušetřili dlouhé hledání, klikněte si na našich internetových stránkách na plavby s dopravou a delegátem. Na těchto zájezdech Vás budeme hýčkat od začátku až do konce. Nemusíte se bát, že nedojedete autem do přístavu nebo že se ztratíte při hledání přístavu a ujede Vám loď. Velkým a pohodlným autobusem Vás dovezeme až do přístavu. Po cestě pravidelně zastavujeme, abyste se mohli protáhnout a dát si kávu, cappuccino nebo třeba čokoládu. Toto Vám nabízíme zdarma po celou dobu cesty do přístavu a pak i na zpáteční cestě domů. Samozřejmě každého našeho cestujícího čeká v autobuse večeře a taktéž ranní snídaně zdarma. To vše od ochotných a zodpovědných řidičů, kteří patří ke stálým zaměstnancům CK Riviera Tour. 

Po celou dobu cesty Vám bude nápomocen delegát. Ten je od toho, aby Vám poskytl bližší informace o průběhu plavby, následně Vám pomohl s naloděním a byl Vám při ruce i po celou dobu pobytu na lodi. Tam bude fungovat jako zprostředkovatel mezi recepcí, restaurací atd., prostě s čím budete potřebovat pomoct, s tím vám rád poradí. Bude Vás také informovat o jednotlivých destinacích, co v daném místě můžete navštívit, kam se vyplatí zajít, a bude s Vámi podnikat procházky do všech přístavů. 

plavby na lodích

Vyhraj plavbu snů s Nivea

Kosmetická společnost Nivea letos nabídla svým zákazníkům soutěž “Vyhraj plavbu snů“. Tato jedna z předních kosmetických společností na světě je v neustálém kontaktu se svými zákazníky a nabízí stále nové a inovativní přípravky, které jsou v souladu s jejich přáními a potřebami. Tato značka se těší důvěře zákazníků po celém světě, je to jedna z celosvětově nejvýznamnějších značek péče o pokožku a pleť na světě. S více než 125 lety zkušeností v oblasti péče o pokožku a jedním z nejmodernějších výzkumných center na světě, je společnost Nivea synonymem inovativních a vysoce kvalitních kosmetických výrobků. Aby byla svým zákazníkům ještě blíž, vyhlásila Nivea soutěž, která probíhala od 8.5. do 30.6.2013 a spočívala v nákupu výrobků Nivea v hodnotě minimálně 149,-Kč a ve zodpovězení soutěžní otázky. 

Nivea pak na základě splněných úkolů vylosovala výherce z České republiky a ze Slovenska, kteří vyhráli plavbu snů. Nivea byla opravdu štědrá - zákazník vyhrál nejen plavbu s plnou penzí na lodi pro 2 dospělé a 2 děti, dopravu do přístavu a zpět, pojištění a servisní poplatek, ale navíc i kapesné v hodnotě 10 tisíc korun.  Výherci si mohli vybrat plavbu po řeckých ostrovech, plavbu přes Lisabon až do Maroka, případně plavbu západním Středomořím například s Barcelonou, Ibizou nebo Mallorcou. CK Riviera Tour se již na tyto výherce moc těší a věří, že plavba na lodích MSC Cruises pro ně bude neopakovatelným zážitkem. Určitě i kosmetická společnost Nivea s napětím očekává, jak budou výherci spokojeni, jelikož to není tradiční dovolená u moře. My však víme, že nejen výherci, ale i ostatní účastníci plavby budou ohromeni impozantností lodí MSC Cruises i velmi příjemným servisem plavební společnosti a cestovní kanceláře. 

plavby na lodích

Závěrem jedno obrovské poděkování klientům CK Riviera Tour za jejich důvěru, kterou projevili nákupem dovolené právě u ní, dále za jejich vstřícnost, pohodu, ochotu a vzájemné porozumění. Poděkování patří také všem více než 1 560 prodejcům CK Riviera Tour po celé České republice a na Slovensku za jejich péči o naše klienty. V neposlední řadě pak vyslovujeme poděkování i všem pracovníkům plavební společnosti MSC Cruises ve Vídni, v Neapoli i na samotných lodích MSC Lirica, MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Orchestra, MSC Poesia, MSC Musica, MSC Magnifica, MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divina a MSC Preziosa.

Autor: Pavel Číž, ředitel CK Riviera Tour

- PR článek -

Článek byl zobrazen 9 090 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Itálie.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Itálii. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete i detailního průvodce Římem a dalšími městy, informace o lyžařských letoviskách a o lyžování v Itálii. Nechybí ani recenze a popis oblíbených přímořských letovisek. Součástí jsou také zájezdy do Itálie - Poznávací zájezdy, pobytové zájezdy u moře i lyžařské zájezdy. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Itálii 2013.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA