Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Apartmány Alba Adriatica

Ubytování
Apartmány jsou umístěny převážně ve 2-3. posch. objektech a residencích, kde jsou k dispozici všechny velikostí od 2.lůžk. až po 8. lůžk. ( MONO, BILO, TRILO, QUADRO...). Téměř všechny apartmány mají TV a pračku a za doplatek je možnost si objednat klimatizaci, myčku, bazén nebo fitcentrum.

Vybavení
Některé residence mají bazén umístěný na střeše objektu s výhledem na moře a okolí. Vilky pak mají menší nebo větší zahrádku s dětským koutkem a parkovacím místem. Všechny residence mají výtah, balkony, terasy a některé i bezbariérový přístup.

Stravování 
Možnost zajištění polopenze v restauraci nebo přímo v baru na pláži v ceně 10–15 Euro.

Pláž
vzdálená 70-350 m, písečná volná i placená, možnost vlastních slunečníků 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Apartmány Alba Adriatica

Průměrné hodnocení je: 5.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Dobrá volba

nemá avatar
5 hvězdiček
Yetule
30 16:09:20.listopadu 2009

Klidné, tiché místo bez ruchu nočního života. Rozhodně bych sem jela znovu, vše bylo čisté, nové, na jedničku! celá recenze

 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.