Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Itálie - o Itálii víme vše

Na této stránce naleznete články a cestopisy k lokalitě „Itálie“. Informace o lokalitě, rady a tipy na cesty, fotografie a další zajímavosti k lokalitě najdete zde: Itálie.

Výletní plavby na moři s CK RIVIERA TOUR nejsou jen pro bohaté

Výletní plavby na moři s CK RIVIERA TOUR nejsou jen pro bohaté

Výletní plavby jsou stále oblíbenější způsob trávení dovolené i mezi obyvateli naší země. Cestovní kanceláře, které tento typ zájezdů prodávají, se shodují, že teď už mohou počet klientů, kteří se na plavbu vydali, počítat na tisíce a ne jen na stovky. Nejoblíbenější je přitom plavba po západní části Středozemního moře.

celý článek

 

Za krásami Itálie – dovolená, jakou jste si vždy představovali

Za krásami Itálie – dovolená, jakou jste si vždy představovali

Už jste byli v Římě a neláká vás polehávání u moře? Přejete si poznat různorodý charakter barvitého prostředí Itálie a skutečný život, jaký proudí italskými městy, ale především zajímavé oblasti od největšího jezera Lago di Garda na úpatí Alp až po bohaté toskánské vinice? Zájezdy s Neckermann CK a možnost procestovat Itálii autem jsou pro vás to pravé.

celý článek

 

Galleria degli Uffizi - florentská galerie umění

Galleria degli Uffizi - florentská galerie umění

Jednou z nejznámějších a nejnavštěvovanějších uměleckých galerií na světě je bezesporu florentská Galleria degli Uffizi, která vystavuje výtvarnou tvorbu od antiky až po baroko. Jsou zde zastoupena všechna slavná jména italského umění, ale také obrazy umělců z dalších zemí, například z Holandska, Španělska a Německa.

celý článek

 

Aprica a Passo Tonale - za lyžováním do slunných Dolomit

Aprica a Passo Tonale - za lyžováním do slunných Dolomit

Chcete si kromě vydatného lyžování užít také sluníčka a vychutnat zimu pěkně po italsku? Na prosluněných svazích Dolomit na vás čeká jak skvělé lyžování, tak tradiční slavnosti a zábava après-ski. S CK MILE se můžete vypravit buď do malebného střediska Aprica ležícího v průsmyku Passo d’Aprica nebo více na východ do rozlehlého areálu Adamello Ski v průsmyku Passo Tonale.

celý článek

 

Silvi Marina a další italská letoviska z nabídky CK Ikária

Silvi Marina a další italská letoviska z nabídky CK Ikária

Střední Itálie v okolí Pescary, poloostrov Gargáno v Apulii i nejjižnější část italské pevniny - Kalábrie. To jsou místa, kde s CK Ikária můžete strávit báječnou letní dovolenou u moře. Nádherné písečné pláže, vhodné hlavně pro děti. V blízkém okolí řada zajímavých památek, za kterými stojí za to udělat si výlet. Co chtít víc?

celý článek

 

Dolomity - středisko Arabba - ráj lyžování

Dolomity - středisko Arabba - ráj lyžování

Itálie a zima, jde to k sobě? Ano, i v Itálii najdeme místa, která jsou přímo rájem i v zimním období hlavně pro lyžaře. Je zde poměrně velká část vysokého horského masívu Alp a Dolomit, a proto možnosti pro lyžování a další zimní sporty jsou zde téměř neomezené. Nelze se tedy divit, že právě místní hory se v posledních letech těší stále většímu zájmu.

celý článek

 

Livigno - skvělé lyžování v Itálii

Livigno - skvělé lyžování v Itálii

Láká vás lyžování na zasněžených svazích Alp? Co takhle se letos vydat na zimní dovolenou do Itálie? S CK Fede máte možnost si užívat zimních radovánek v oblíbené oblasti Alta Valtellina, která patří k tomu nejlepšímu, co může italské lyžování nabídnout. Najdete zde špičkové lyžařské areály jako například Livigno, nabízející lyžařům vše, po čem jen touží.

celý článek

 

Benátky - kostel Santi Giovanni e Paolo

Benátky - kostel Santi Giovanni e Paolo

Gotický kostel Santi Giovanni e Paolo, zvaný také San Zanipolo, je jedním z nejdůležitějších svatostánků v Benátkách. S jeho výstavbou bylo započato v roce 1333 a měl sloužit jako mateřský kostel dominikánů. Proslavily ho především nádherné hrobky, pohřbeno je zde totiž 25 dóžat.

celý článek

 

Desetidenní putování karavanem po Sardinii

Desetidenní putování karavanem po Sardinii

Na Sardinii jsme se vydali na přelomu letošního června a července, abychom se ještě vyhnuli největším davům, které se sem stahují v letní sezóně. Jelikož máme malé děti v rozmezí dvou až pěti let, volili jsme cestování karavanem. Během deseti dnů, které byly samozřejmě hodně uzpůsobeny našim malým turistům, jsme stihli objet severní polovinu ostrova.

celý článek

 

Herculaneum, méně známý sourozenec Pompejí

Herculaneum, méně známý sourozenec Pompejí

V oblasti jihozápadní Itálie se na úpatí sopky Vesuv nachází pozůstatky antického města s názvem Herculaneum (italsky Ercolano). V roce 79 našeho letopočtu bylo zničeno stejnou erupcí, která zdevastovala nedaleké Pompeje. Od roku 1997 je Herculaneum zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví organizace UNESCO.

celý článek

 

Canal Grande – nejkrásnější „ulice“ na světě

Canal Grande – nejkrásnější „ulice“ na světě

Neodmyslitelným symbolem a hlavní dopravní tepnou italských Benátek je Canal Grande. Tato vodní cesta, která je vlastně korytem někdejší řeky Brenty, je dlouhá téměř 4 kilometry a prochází starobylým srdcem města. Na světě údajně neexistuje krásnější městská dopravní tepna, než je Canal Grande.

celý článek

 

Sardinie - dovolená v evropském Karibiku

Sardinie - dovolená v evropském Karibiku

Sardinie, s hlavním městem Cagliari, je po Sicílii druhým největším italským ostrovem. Leží na západ od Itálie, má délku 267 km a šířku 120 km. Právem se může honosit přízvisky jako Perla Středomoří nebo Evropský Karibik.

celý článek

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 
 

Kontextová reklama.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Itálii

V naší nabídce najdete hotely a penziony všech italských měst a letovisek. Příznivé ceny, přehledný rezervační systém a nejnižší ceny! 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Itálie.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Itálii. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete i detailního průvodce Římem a dalšími městy, informace o lyžařských letoviskách a o lyžování v Itálii. Nechybí ani recenze a popis oblíbených přímořských letovisek. Součástí jsou také zájezdy do Itálie - Poznávací zájezdy, pobytové zájezdy u moře i lyžařské zájezdy. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Itálii 2013.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA